Sticky Image Header
Logo

Förvaltningsjuristerna heter numera Ek Juridik. Klicka här för att komma till ekjuridik.se

Förvaltningsjuristerna logo
Förvaltningsjuristerna logo

Nu erbjuder vi tjänster inom offentlig upphandling

Är ni en myndighet eller leverantör i behov av hjälp i frågor kopplade till offentlig upphandling?

Våra jurister bistår er gärna med strategisk rådgivning och planering inför en upphandling; utvärdering och granskning av anbud; rådgivning kring avtal och uppdrag; förhandlingar och tvistelösning, eller; överprövningar av offentliga upphandlingar. En bra advokat eller jurist är en viktig bidragande faktor till att en anbudsgivare får ta klivet och bli leverantör.

Förvaltningsjuristerna bistår inte bara privata aktörer utan har lång erfarenhet av arbetet inom den offentliga förvaltningen. Det gör oss särskilt lämpade att bistå myndigheter i upphandlingar och innebär att vi har en god förståelse för den kommunala och förvaltningsrättsliga kulturen. Denna erfarenhet innebär även att vi kanbistå myndigheter med råd och stöd vid sekretessbedömningar av till exempel anbud, något som annars kan vålla oro och osäkerhet i organisationen. 

Uppnå bästa möjliga utfall med våra jurister

Bild på arkitekter som skissar på ett projekt

Nu erbjuder vi tjänster inom offentlig upphandling

Behöver ni som myndighet eller inom den privata sekorn hjälp med lagarna kring offentlig upphandling? Ibland kan en överprövning behövas och då gäller det att veta vad man som anbudgivare kan göra för att vinna en eventuell överprövning.

Bild på arkitekter som skissar på ett projekt

Uppnå bästa möjliga utfall med våra jurister

Att vara med i en upphandling kräver mycket tid och energi. Om ni som myndighet eller privat aktör förlorat en upphandling är det viktigt att noga granska belsutet så att inga fel har begåtts. Dessa typer av upphandlingar regleras av flera olika lagar som kan vara omfattande och komplexa.

Därför finns nu Förvaltningsjuristerna som ett stöd till er. Våra jurister är experter på offentlig upphandling och förstår er situation och era behov. Tack vare lång erfarenhet från myndighet förstår Förvaltningsjuristerna den kommunala och förvaltningsrättsliga kulturen. Denna erfarenhet gör oss även särskilt lämpade att bistå er med råd och stöd vid sekretessbedömningar av till exempel anbud, något som annars kan vålla oro och osäkerhet i organisationen.

Varmt välkomna att kontakta oss på Förvaltningsjuristerna!