Karriär

Förvaltningsjuristerna är en expansiv byrå med ett uttalat mål att växa, både till antal medarbetare och expertområden. Våra omtyckta jurister och medarbetare är prestigelösa och trygga, vilket lägger grunden för goda samarbeten och relationer.

Karriär

Vi är ständigt på jakt efter nya jurister som vågar ta för sig och vill vara med i utvecklingen av Förvaltningsjuristerna. I gengäld erbjuder vi utmanande arbetsuppgifter, utvecklingsmöjligheter och en trevlig arbetsmiljö.

På vår arbetsplats värdesätter vi de anställda och ser till helheten. Vi vet att en person som trivs och har en bra balans mellan arbete och privatliv, presterar bättre och levererar juridiskt arbete med högre kvalitet.

Maila gärna ditt CV tillsammans med personligt brev och betyg.

Sök praktikplats hos oss hösten 2023

Vi erbjuder nu praktikplats till dig som under hösten 2023 studerar termin åtta eller nio på juristprogrammet och som vill göra praktik hos oss. Praktiken måste vara av omfattningen minst 10 veckor. Vi söker dig som är driven och resultatinriktad och som kan uttrycka dig väl i skrift och tal. I rollen som praktikant kommer du att arbeta brett inom alla byråns expertområden: arbetsrätt, avtalsrätt, familjerätt, upphandlingsrätt, personlig assistans, socialrätt, förvaltningsrätt, tillstånd, tillsyn och återkrav.

Du kommer att arbeta tillsammans med våra jurister i pågående ärenden. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av att bistå juristerna med rättsutredningar, vara delaktig i och arbeta med juridiska frågeställningar i pågående ärenden och delta vid klientmöten. Du kommer att få följa med på domstolsförhandlingar, skriva artiklar samt i övrigt bistå juristerna med administrativa/praktiska uppgifter såsom att ringa till olika myndigheter/inhämta information.

Lediga tjänster: